Winstrol voor vrouwen – Kuur schema & Dosering

door Thijs // 18 augustus, 2022  

De meeste anabole steroïden zijn verboden voor vrouwen, simpelweg omdat hun krachtige androgene eigenschappen er snel voor zorgen dat vrouwen mannelijke kenmerken ontwikkelen, wat voor de meeste vrouwen veel zwaarder weegt dan enig voordeel.

Er zijn slechts een handvol steroïden die de meerderheid van de vrouwen ooit zou overwegen te gebruiken, en Winstrol is een van hen. Hoewel het is niet de mildste van steroïden voor vrouwen, het is meer dan bruikbaar. Er zijn slechts een paar regels die vrouwen moeten vasthouden aan als je gaat om de voordelen van Winstrol te genieten zonder het verhogen van uw risico op het ervaren van nadelige bijwerkingen.

Zolang je je houdt aan verstandig en gematigd gebruik van Winstrol, kan je gebruik van dit steroïde als vrouw enorm voordelig zijn als het gaat om het verkrijgen van spieren en andere voordelen met betrekking tot bodybuilding en prestaties.

In dit artikel:

Wat is Winstrol?

Winstrol is een oude steroïde, en tot op de dag van vandaag is het nog steeds een van de meest populaire steroïden. Niet veel dingen blijven decennialang populair, maar Winstrol zeker wel en daar zijn veel goede redenen voor.

Het hormoon Stanozolol is gebaseerd op DHT, dat eigenlijk veel krachtiger is dan testosteron. Ondanks dit, Winstrol de actie in het lichaam maakt het een steroïde die niet wordt gebruikt voor bulking of massa toename bij mannen – maar bij vrouwen, het is een ander verhaal. DHT, hoewel van nature aanwezig in zeer lage niveaus bij vrouwen, en de manier waarop het chemisch enigszins is gewijzigd om Winstrol te creëren, stelt vrouwen inderdaad in staat om vetvrije spieren te krijgen en om er een goede hoeveelheid van te krijgen.

Winstrol wordt ook voor andere doeleinden gebruikt, namelijk om het atletisch vermogen te verbeteren.

Winstrol is een steroïde die snel werkt, zodat de resultaten komen op vrij snel zodra u begint met een cyclus. Dit steroïde is beschikbaar in zowel orale als injecteerbare vormen. En beide soorten zijn chemisch identiek. De injectie is bekend als een van de meest pijnlijke van alle steroïden, maar ongeacht dat het is niet gebruikelijk dat vrouwelijke steroïde gebruikers injecties zal gebruiken. De orale vorm van Winstrol wordt bijna altijd gebruikt door vrouwen en het staat een gemakkelijker onderhoud van optimale bloedspiegels, terwijl het verstrekken van een eenvoudige dagelijkse of tweemaal daagse dosis.

Winstrol Voordelen voor Vrouwen

Winstrol voordelen voor vrouwen zijn gedeeltelijk vergelijkbaar met die waarvan mannen genieten, terwijl ze ook anders zijn in sommige opzichten te wijten aan de manier waarop het hormoon Stanozolol het vrouwelijk lichaam beïnvloedt. Het duurt slechts een zeer kleine hoeveelheid Winstrol om te beginnen met het leveren van enkele dramatische veranderingen aan het lichaam van een vrouw. De belangrijkste voordelen die je als vrouw kunt ervaren met Winstrol zijn:

Mager spiermassa

Vrouwen kunnen gemakkelijk indrukwekkende winsten zien binnen slechts een paar weken na het starten van Winstrol bij lage doseringen. Natuurlijk moet je regelmatig weerstandstraining doen om spieren op te bouwen en Winstrol zal de resultaten die je krijgt gewoon superchargen. Dit leidt tot zowel grotere als snellere spiertoename dan u normaal gesproken op natuurlijke wijze ooit zou kunnen bereiken zonder Winstrol.

Betere spierdefinitie

Winstrol droogt uw lichaamsbouw uit, dus naarmate het water wordt verwijderd, krijgt uw lichaam meer en meer tonus. Je moet al slank en fit zijn om het meeste uit dit aspect van Winstrol te halen, want hoe minder lichaamsvet je hebt, hoe beter de spierdefinitie zal zijn die je uiteraard zult bereiken. Vasculariteit en hardheid worden aanzienlijk verbeterd en dit is wat Winstrol zo’n aantrekkelijke pre-contest steroïde maakt.

Meer kracht

Winstrol zorgt voor een toename van kracht en vermogen, wat je trainingen een extra kick geeft. Je zult sneller meer vet verbranden, zwaardere gewichten kunnen tillen, en die resultaten eerder zien aankomen.

Vetverlies

Terwijl het spieren opbouwt, zal Winstrol het ook gemakkelijker maken om vet te verliezen. We weten dat het niet specifiek een vetverbrandende steroïde is, maar het geeft wel een gematigde boost aan het metabolisme. Als u spieren opbouwt, verbrandt uw lichaam tegelijkertijd efficiënter vet. Dit gebeurt zelfs zonder steroïden te gebruiken, maar ook hier versnelt en optimaliseert Winstrol het proces van vetverlies aanzienlijk tot een niveau dat je anders niet zou zien.

Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen van Winstrol zullen voor vrouwen in twee categorieën vallen: die welke ook voor mannen gelden, en die welke uniek zijn voor vrouwelijke steroïdengebruikers.

De mannelijke bijwerkingen die vrouwen zeker zullen krijgen bij het gebruik van een steroïde zijn iets dat de meeste vrouwen volledig zullen willen vermijden. Het voordeel van Winstrol voor vrouwen is dat ze dit steroïde bij lage doses kunnen gebruiken en vaak geen ongewenste bijwerkingen hebben, en hier hebben we het over 10mg of lager. Alles boven 10 mg en vrouwen aanzienlijk verhogen het risico van virilizing effecten en het is vrijwel gegarandeerd bij 15-20 mg die de meeste vrouwen zullen ervoor kiezen om te voorkomen.

Deze bijwerkingen zijn waar vrouwen voor moeten oppassen bij het gebruik van Winstrol:

Cardiovasculair

Winstrol staat bekend om zijn negatieve effecten op het cholesterolgehalte. Zelfs bij zeer lage doses hebben studies een aanzienlijke stijging van het LDL-niveau aangetoond, terwijl het HDL-niveau daalt. Dit kan leiden tot gevaarlijke hartrisico’s als het niet gecontroleerd wordt. Aangezien vrouwen Winstrol vooral in de lagere doses zullen gebruiken, worden de risico’s geminimaliseerd – maar als je een bestaand cholesterolgehalte hebt, is het aan te raden het gebruik van Winstrol volledig te vermijden.

Leverschade

Veel vrouwen gebruiken de steroïde Anavar, en het moet bekend zijn dat Winstrol wordt geleverd met een veel hogere lever toxiciteit risico dan Anavar doet wanneer we het vergelijken op een mg tot mg basis. Dit betekent dat vrouwen die ervaring hebben met het gebruik van Anavar moeten een hoger niveau van zorgvuldigheid met betrekking tot de gezondheid van de lever bij het gebruik van Winstrol hebben.

Aan de positieve kant, aangezien bijna alle vrouwen Winstrol in zeer lage doses zullen gebruiken, zal hepatotoxiciteit tot een minimum worden beperkt (maar nog steeds bestaande). De andere belangrijke factor die zal helpen uw lever te beschermen tegen te veel stress is ervoor te zorgen uw Winstrol cyclus lengte is zo kort mogelijk; over het algemeen 6 weken is het absolute maximum aanbevolen voor vrouwen toch te wijten aan virilizing symptomen.

Virilization

Wanneer een vrouw kenmerken ontwikkelt die verband houden met mannelijke hormonen (androgenen), wordt dit virilisatie genoemd. Winstrol is gebaseerd op een krachtig mannelijk androgeen (DHT) en dus bij alles behalve minimale doses, vrouwen zijn gegarandeerd te beginnen met het zien van een scala aan symptomen die mannelijk zijn. Dit omvat een heesheid of verdieping van de stem, clitorale uitbreiding, vermindering van de borstomvang, haaruitval op het hoofd, en de groei van lichaamsbeharing. Als het gebruik van Winstrol wordt voortgezet, kunnen deze verschijnselen moeilijk omkeerbaar worden. Als u stopt met het gebruik van Winstrol bij de eerste tekenen van virilisatie, zouden de symptomen vanzelf moeten verdwijnen.

Gewrichtspijn

De uitdrogende effecten van Winstrol zullen vaak leiden tot gewrichtspijn en pijn in de gewrichten bij alle gebruikers. In feite kan dit specifieke probleem zelfs leiden tot mensen stoppen met alle gebruik van Winstrol als de pijn van invloed op de kwaliteit van trainingen en het leven in het algemeen. Bij lagere vrouwelijke doses, is uw risico op gewrichtspijn lager dan bij mannen, maar dit is een bijwerking die individuen verschillend zal beïnvloeden en je zult niet weten hoe je lichaam reageert totdat je bent begonnen met het gebruik van Winstrol.

Winstrol Dosering voor Vrouwen

Vrouwen zullen Winstrol bijna uitsluitend in orale vorm gebruiken omdat er slechts zeer lage doses worden gebruikt, en dit heeft een halfwaardetijd van ongeveer 9 uur. Je kunt ervoor kiezen om ofwel je hele dosering eenmaal daags in te nemen, of het elke dag in tweeën te splitsen. Er is een zeer klein doseringsbereik voor vrouwelijke Winstrol-gebruikers en dit is eenvoudigweg omdat het vrijwel zeker is dat overschrijding van de aanbevolen dosis zeer snel tekenen van virilisatie zal veroorzaken.

Voor de meest hardcore vrouwelijke bodybuilders kunnen deze bijwerkingen aanvaardbaar zijn als het betekent dat ze de zeer gespierde lichaamsbouw krijgen die gewenst is, vooral wanneer ze Winstrol gebruiken als een preparaat voor wedstrijden. Maar voor de gemiddelde en meer casual vrouwelijke Winstrol gebruiker, zal het vermijden van virilization een absolute prioriteit zijn.

Dit betekent dat een dosering van 5 mg per dag is zo hoog als veel vrouwen zullen willen gaan – en dit is een perfect te vinden Winstrol dosering die meer dan in staat is van het leveren van uitstekende resultaten. Als je met succes een dosis van 5 mg hebt gebruikt terwijl je goed reageert op Winstrol en zonder mannelijke trekjes te ontwikkelen, is het proberen van 10 mg per dag niet uit den boze voor vrouwen. Maar dit is niet een dosering om te beginnen bij het gebruik van Winstrol voor de eerste keer en je moet al vertrouwen in het gebruik van 5 mg voordat denken over het verdubbelen van de dosis voor uw volgende cyclus. In de 5-10 mg dosering bereik, is een cyclus lengte van 4 tot 6 weken aanbevolen, en 6 weken moet de maximale limiet zijn.

De meest serieuze vrouwelijke gebruikers, die louter zal worden die in de bodybuilding veld in plaats van atleten, zijn bekend om de dosering te verlengen tot 15mg en zelfs 20mg. Het is bijna gegarandeerd dat virilisatie zal optreden bij deze doses. Bovendien, hogere doses gaan de lever en cholesterol niveaus aanzienlijk meer stress, waardoor een cyclus lengte bij dergelijke hoge doses te worden beperkt tot slechts twee tot drie weken. In dergelijke omstandigheden, het doel van hoge dosis Winstrol is bijna voor het doel van wedstrijd voorbereiding met resultaten komen op snel en sterk in de twee of zo weken voorafgaand aan de wedstrijd.

Hardcore vrouwelijke bodybuilders en bodybuildingconcurrenten zullen het vaak niet erg vinden dat zich bij hogere doses extra omvang en potentieel mannelijke trekken ontwikkelen; in feite kunnen ze precies dat resultaat nastreven.

In deze meer extreme gevallen kunnen vrouwen 15mg of zelfs 20mg Winstrol per dag gebruiken. Zelfs bij een gebruik van slechts twee weken voor een wedstrijd, zal dit niveau van dosering vrijwel zeker beginnen met het veroorzaken van virilisatie. Iedereen behalve de meest geavanceerde hardcore bodybuilders zou niet moeten overwegen om Winstrol boven de 10 mg per dag te gebruiken.

Zodra de hogere dosering van deze meer extreme bodybuilders is gestopt, moet virilization afnemen – maar dit is niet gegarandeerd, vooral bij langdurig en herhaald gebruik. Dit is de reden waarom dergelijke gebruikers zullen streven naar het gebruik van hoge doses vlak voor een wedstrijd, om maximale spierdefinitie en droogheid te bereiken en dan idealiter het lichaam te laten herstellen zonder steroïden daarna.

Het is belangrijk te herhalen dat dit een zeer geavanceerde strategie is die verder gaat dan waar de meeste vrouwen Winstrol voor zullen willen gebruiken – vooral als je iemand bent die virilisatie koste wat kost wil vermijden.

Vrouwelijke Winstrol kuur

Vrouwen zullen Winstrol vaak op zichzelf gebruiken zonder de noodzaak om het te stapelen met een andere steroïde. Het wordt ook vaak gebruikt in een stack, afhankelijk van de specifieke doelen die een vrouw wil bereiken. Opgemerkt moet worden dat Winstrol over het algemeen niet wordt aanbevolen als een eerste steroïde voor nieuwe vrouwelijke gebruikers, met Anavar vaak een betere keuze. Aangezien deze twee zijn beide mondelinge steroïden, ze zijn beter niet te worden gecombineerd omdat het risico voor de gezondheid van de lever aanzienlijk kan zijn.

De meest eenvoudige Winstrol cyclus voor vrouwen is vaak de beste, en gewoon neemt in een 4-6 week cyclus lengte met een dosering vanaf 5 mg per dag. Als dit wordt goed verdragen, kan het worden verhoogd tot 10 mg per dag na twee weken, maar virilization tekenen moeten zorgvuldig worden gecontroleerd, evenals mogelijke gewrichtspijn.

Primobolan is een verbinding die vrouwen vaak zal stapelen in een cyclus en het kan worden gebruikt met Winstrol. Het wordt beschouwd als een milde steroïde met veel lager risico van lever toxiciteit in vergelijking met Winstrol, terwijl het verstrekken van uitstekende verbeteringen aan lichaamssamenstelling. Met Winstrol op 5-10 mg per dag en mondelinge Primobolan op tussen 25 mg en 40 mg per dag, vrouwen kunnen krijgen het voordeel van beide steroïden terwijl het houden van het risico van bijwerkingen van een van beide op een minimaal niveau.

Typische Winstrol resultaten

Vrouwen kunnen verwachten om te zien mooie mager winsten op Winstrol. Resultaten zullen komen op snel met deze snelwerkende steroïde. Precies hoeveel massa je kunt krijgen (of wilt krijgen) zal sterk afhangen van uw dieet en workout routine. Vrouwen nemen lagere doses van Winstrol zijn waarschijnlijk blij met een paar pond in mager massa, terwijl degenen die willen een meer hardcore resultaat op een hogere dosis zijn vaak op zoek naar aanzienlijke winsten kunnen gemakkelijk op 10 pond of meer tegen het einde van een cyclus.

Winstrol zal ook versnellen vet verlies tot op zekere hoogte, en kan u helpen verliezen die laatste gebieden van hardnekkige vet – als uw dieet toestaat.

Een van de beste manieren om te meten uw resultaten is niet op de weegschaal, maar door te kijken in de spiegel! Je lichaamssamenstelling zal aanzienlijk anders zijn na een paar weken Winstrol. Een sterk verbeterde definitie dankzij de uitdrogende effecten van Winstrol, een grotere spierhardheid en merkbare vasculariteit moeten allemaal worden verwacht.

Een ander gebied van resultaten die je niet kunt zien, maar wel zult voelen, is de toename in kracht die Winstrol biedt. Je zult merken dat je zwaardere gewichten kunt heffen en meer reps en sets kunt afwerken. Je moet oppassen dat dit niet leidt tot blessures, maar dat je nog steeds binnen je grenzen werkt terwijl je geniet van de extra capaciteit voor intensiever gewichtheffen en algehele workouts (inclusief cardio uithoudingsvermogen) die Winstrol levert.

Winstrol vs Primobolan

Een andere steroïde die vrouwen vaak zullen gebruiken is Primobolan (Methenolone). Primo wordt ook beschouwd als een relatief milde steroïde en wordt geleverd met minder androgene potentie en minder virilization risico dan Winstrol. Naar de mening van velen, Primobolan is eigenlijk beter geschikt voor vrouwen dan Winstrol is en in het algemeen moet komen met minder bijwerkingen. Primobolan komt ook in mondelinge en injecteerbare vormen en zoals Winstrol, is een DHT gebaseerde steroïde en dit betekent geen aromatizing en geen oestrogene effecten zoals water retentie.

Een groot voordeel van mondelinge Primobolan is dat het is niet erg lever giftig. In tegenstelling tot de meeste orals is het niet van het C17-alfa gealkyleerde type, waardoor het risico van levertoxiciteit wegvalt. Dit is zeker een groot voordeel dat Primo heeft over Winstrol. Primo wordt ook beschouwd als veel minder schadelijk voor de cholesterol gezondheid in vergelijking met Winstrol. Daar komt nog bij dat de reputatie van Winstrol om soms zeer ernstige gewrichtspijn te veroorzaken, bij Primobolan geen bekend probleem is.

Net als Winstrol zal Primobolan bij mannen niet veel spieropbouw teweegbrengen, maar bij vrouwen wel voor een aanzienlijke toename van de vetvrije spiermassa en een vermindering van het lichaamsvet zorgen. Primobolan is vooral goed voor het afslanken, omdat het vetverlies direct kan bevorderen, iets wat Winstrol niet doet.

Over het geheel genomen, Primobolan is een betere optie voor vrouwelijke steroïde gebruikers, met name die meer gericht op vet verlies. Het wordt geleverd met minder bijwerkingen, minder lever toxiciteit en is een algemeen milder en beter verdragen steroïde.

FAQs

Is Winstrol veilig voor vrouwen?

Geen anabole steroïden kan ooit worden beschouwd als veilig te gebruiken door iedereen. Dit zijn hormonen die zijn gemaakt om medische problemen te behandelen en bij zeer lage doses. Voor vrouwen zal alles boven de laagste dosis zeker leiden tot virilisatiesymptomen en risico’s voor de lever en het cholesterolgehalte. Winstrol is dus relatief veilig bij gebruik van zeer lage doses en gedurende korte perioden, maar er zal altijd een element van risico zijn.

Hebben vrouwen nakuur nodig na het gebruik van Winstrol?

Post cycle therapie (nakuur) wordt ondernomen door mannen na een steroïde cyclus als gevolg van de onderdrukking van hun natuurlijke testosteron productie. Dit is niet een probleem voor vrouwelijke steroïde gebruikers, en betekent dat zodra een vrouw klaar is met een Winstrol cyclus is er niets anders te doen en geen PCT zorgen te maken over.

Kunnen vrouwen krijgen spieren met Winstrol?

Ja, het verkrijgen van mager spier is een van de belangrijkste redenen vrouwen gebruiken Winstrol. Het is veel effectiever voor dit doel voor vrouwen dan bij mannelijke gebruikers, en vrouwen kunnen uitstekende winsten zien binnen slechts een paar weken, zelfs bij zeer lage doses van Winstrol zoals 10 mg per dag. Hoeveel spieren er precies kunnen worden gewonnen, hangt af van meerdere factoren, zoals uw Winstrol-dosis, eventuele andere stoffen die u gebruikt, uw trainingen en uw dieet.

Wat is de maximale Winstrol-dosering voor vrouwen?

Voor de meeste vrouwen zal 10 mg de meest comfortabele dosering van Winstrol zijn waarbij uitstekende resultaten kunnen worden gezien, terwijl het risico van viriliserende bijwerkingen laag wordt gehouden. Op het maximale niveau voor de meest ervaren vrouwen, zou 20 mg leiden tot aanzienlijke bijna mannelijke niveau spier winsten, maar een zekerheid van viriliserende effecten ook.

Wat zijn de bijwerkingen van Winstrol voor vrouwen?

Bij lage doseringen kunnen vrouwen Winstrol vaak zonder bijwerkingen gebruiken, hoewel de individuele respons zal variëren. De meeste vrouwen zullen zich zorgen maken over viriliserende bijwerkingen zoals stemverdieping, clitorisvergroting en groei van lichaamshaar. Andere bijwerkingen kunnen zijn: stress voor de lever en verhoging van het cholesterolgehalte.

Mijn conclusie en aanbeveling

Winstrol is een fantastisch steroïde. Er is geen manier waarop het zou hebben volgehouden zijn populariteit na deze vele decennia als het niet geweldig was. Maar het komt met een heleboel risico’s, en een heleboel potentiële complicaties. Sommige van deze zijn gewoon ongemakkelijk, zoals pijnlijke gewrichten, maar anderen zijn ernstige gezondheidsrisico’s als het gaat om cardiovasculaire en lever bijwerkingen.

Winstrol is echt niet de beste steroïde voor vrouwen om te gebruiken; in feite geen steroïden worden beschouwd als veilig. Het maakt niet uit hoe mild je misschien verteld Winstrol is, het feit is dit een steroïde dat veel mensen hebben problemen met (zowel mannen als vrouwen) en ik ben de tel kwijt het aantal keren dat ik heb gezien en gehoord mensen zeggen niet te gebruiken als gevolg van hun eigen slechte ervaringen.

Wat veel vrouwen nu doen is de steroïden helemaal dumpen. In plaats van het bestuderen van bijwerkingen en stress over het veranderen in een man, hebben we een veilige, legale en natuurlijke Winstrol alternatief dat is een perfecte vervanger: Winsol.

Winsol biedt ALLE voordelen van Winstrol (en zelfs een aantal extra), maar met nul risico van vrouwen ontwikkelen van eventuele virilization effecten at all. Het is gewoon niet mogelijk met Winsol omdat er geen hormonen zijn – alleen natuurlijke ingrediënten en je weet precies wat je in je lichaam stopt. U zult ook geen pijnlijke gewrichten hebben die uw trainingen beïnvloeden.

Winsol helpt u lichaamsvet te verminderen, bestaande spieren te behouden, nieuwe vetvrije spieren op te bouwen, kracht en prestaties te verbeteren en u te helpen een slank, keihard en vasculair lichaam te vormen. Winsol is de perfecte vervanger voor Winstrol voor vrouwen en wordt sterk aanbevolen.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}