Winstrol (stanozolol) – Gebruik, Voordelen, Kuur, Dosering, Bijwerkingen & tips

door Thijs // 13 september, 2022  

Stanozolol is een begrip in de wereld van de anabole steroïden, en toen ik al die jaren geleden begon, was het “degene” die ik het eerst wilde proberen.

Tenminste, dat dacht ik. Maar net als zoveel mensen dacht ik dat Winstrol de perfecte steroïde was, de samenstelling die alles zou doen wat ik wilde en meer. Ik leerde al snel (nou ja, niet snel genoeg, maar uiteindelijk) dat Stanozolol eigenlijk behoorlijk wordt over-gebruikt en zelfs verkeerd begrepen.

In werkelijkheid is dit een steroïde waarvan slechts een echte minderheid van de mensen ooit de volledige voordelen zal krijgen, en alleen voor specifieke doeleinden. Winstrol heeft zijn toepassingen, maar wees voorzichtig niet de fout te maken door te denken dat dit een steroïde is die je moet gebruiken alleen op basis van zijn reputatie, en zonder te weten hoe het echt werkt en voor welke situaties we het zouden moeten gebruiken.

In deze gids zul je leren:

Winstrol Geschiedenis en Overzicht

Stanozolol is misschien wel de meest beruchte anabole steroïde die we ooit hebben gekend. Het heeft meer dan zijn billijk aandeel van aandacht in de professionele sportwereld gezien. Winstrol bestaat al tientallen jaren en is nog steeds een favoriet steroid voor verschillende soorten atleten en voor verschillende doeleinden: prestatieverbetering en atletiek, wedstrijdvoorbereiding en lichaamsbouwconcurrenten, en bodybuilders.

Bij bodybuilding is Winstrol veel meer een snijsteroïde; in feite is het voor mannen helemaal niet bruikbaar als bulking steroïde en degenen die het kennen zullen het daar ook nooit voor gebruiken.

Winstrol is voornamelijk ontwikkeld voor de behandeling van ziekten en aandoeningen die leiden tot spierafbraak, waarbij het de groei van magere spieren kan bevorderen vanwege zijn uitstekende vermogen om de eiwitsynthese te bevorderen. Hoewel dit zich niet vertaalt in het kunnen bevorderen van de mate van spiergroei waar bodybuilders naar verlangen, is het zeer effectief in medische omstandigheden.

Atleten, waaronder die op eliteniveau, raakten veel meer geïnteresseerd in de prestatieverbeterende eigenschappen van Winstrol dan in alles wat het voor het lichaam zou kunnen doen. In feite geven dergelijke atleten de voorkeur aan een steroïde dat bij matige doses het lichaam niet ingrijpend verandert, omdat het hen in staat stelt gemakkelijker “onder de radar te blijven” – maar dit geldt natuurlijk niet voor het omzeilen van drugstests.

Opmerking van de auteur: Winsol is mijn #1 beoordeeld legaal Winstrol product. Het repliceert de vetverbrandende en spieropbouwende effecten van Winstrol, maar zonder ongewenste bijwerkingen.

winsol

Winsol (Winstrol)

Cutten, kracht, droge spieren behouden, performantie en kracht. Bouw je ideale lichaam met winsol, de ultieme tool om te cutten.

Meer dan andere steroïden heeft Winstrol een beruchte geschiedenis van gebruik onder enkele van de beste topatleten, waaronder Olympische sprinters als Ben Johnson, die op de Olympische Spelen van 1988 positief testte op dit steroid. Dat sommige van de beste atleten ter wereld het wenselijk vonden om een steroid als Winstrol te gebruiken om hun prestaties te verbeteren, zegt veel over hoe effectief en krachtig het is voor de gewone bodybuilder of niet-professionele atleet.

Chemische kenmerken en eigenschappen

Winstrol is afgeleid van DHT en dit komt met een aantal voordelen, met name dat het een steroïde dat niet aromatize is – dus het veroorzaakt geen oestrogeen conversie. Het is beschikbaar in zowel orale als injecteerbare vormen, maar in tegenstelling tot de meeste steroïde injecties deze behoudt dezelfde lever toxiciteit risico als mondelinge Winstrol omdat Stanozolol is een C17-alpha alkylated (C17-aa), ongeacht welke vorm het komt in.

De kleine wijzigingen gemaakt aan DHT te produceren Winstrol heeft gemaakt een verbinding die meer spierweefsel activiteit dan DHT heeft. Winstrol heeft geen oestrogene activiteit in het lichaam, evenals geen bekende progestogene activiteit. En dankzij zijn sterke binding aan SHBG (Sex Hormone Binding Globulin), een grotere hoeveelheid Winstrol is in staat om te circuleren in de bloedbaan.

Winstrol heeft een hoge anabole rating en een lage androgene rating – respectievelijk 320 en 20. Dit geeft ons de indruk dat Stanozolol moet meer dan drie keer zo krachtig in anabole kracht dan testosteron, en dus een superkracht bij het leveren van spier winsten. Deze anabole rating vertaalt zich echter niet in dergelijke resultaten als gevolg van de manier waarop dit steroïde werkt, en het wordt niet beschouwd als een spierversterker ondanks deze hoge anabole rating en het medische gebruik ervan voor de behandeling van spieratrofie.

Winstrol is een van de weinige steroïden die vrouwen kunnen gebruiken (in orale vorm), hoewel ze met deze verbinding iets voorzichtiger moeten zijn dan met het beter verdraagbare Anavar als het gaat om viriliserende bijwerkingen.

Winstrol is ook een van de weinige steroïden die komt als een keuze van injecteerbare of orale vormen. De Winstrol injectie heeft een halfwaardetijd van ongeveer 24 uur, terwijl de mondelinge Winstrol heeft een halfwaardetijd van slechts 8 tot 9 uur. In tegenstelling tot elke andere steroïde die wordt geleverd in mondelinge en injectievorm, hebben beide precies dezelfde chemische structuur in Winstrol. Dit betekent dat ze beide zijn even giftig voor de lever, met de injecteerbare vorm slechts zeer iets minder hepaptoxic.

Orale Winstrol

Niet veel steroïden komen als een mondelinge en injecteerbare, maar Winstrol is een van hen en u moet de keuze tussen hen maken; de meeste gebruikers zal kiezen mondelinge om een belangrijke reden.

Orale Winstrol is een aantrekkelijke optie als je aarzelt over het injecteren van steroïden, omdat Winstrol injecties zijn bekend als mogelijk de meest pijnlijke van alle steroïden. Of u nu orale of injecteerbare Winstrol gebruikt, zullen uw eindresultaten hetzelfde zijn. Het enige verschil is de methode van toediening, en de snelheid van actie en het verlaten van het lichaam. De orale vorm is ook iets meer lever giftig.

Met een korte halfwaardetijd van 8-9 uur, kan Winstrol oraal worden genomen eenmaal daags, of gesplitst in een tweemaal daagse dosis. Er zijn misschien slechts twee andere steroïden die zijn zo even of meer populair bij serieuze atleten en bodybuilders dan mondelinge Winstrol, dat zijn Dianabol en Deca-Durabolin.

Winstrol Depot

Injecteerbare Stanozolol, bekend als Winstrol Depot, geeft u precies dezelfde voordelen als de orale versie. Het is gewoon de wijze van toediening die verschilt, en dat betekent een langere halfwaardetijd met de injectie en zeer iets minder lever toxiciteit, maar nog steeds een betreffende bedrag.

De langere halfwaardetijd kunt u toedienen de steroïde minder vaak dan je nodig hebt om mondelinge Winstrol, die het lichaam veel sneller verlaat nemen. Vrouwen zullen zelden of ooit willen gebruiken injecteerbare Winstrol, terwijl mannen die worden gebruikt om steroïde injecties kunnen neigen naar het injecteren van Winstrol maar in gedachten houden dat Winstrol is bekend als een nogal pijnlijke steroïde injectie. Het is een schorsing op basis van water, wat betekent dat het bevat kleine vaste micro-kristallen (en vereist goed schudden voor gebruik), die ook vereist dat u een grotere naald gebruiken. Voor velen kan dit genoeg reden om te kiezen mondelinge Winstrol over injectie, vooral nieuwe steroïde gebruikers.

Winstrol is een steroïde die begint te werken snel, ook bij het injecteren (hoewel mondelinge is zelfs sneller). De zeer wenselijke drogen effecten die Winstrol wordt gewaardeerd voor kan vaak beginnen te worden gezien binnen enkele dagen voor sommige Winstrol gebruikers, zoals winsten in kracht beginnen te worden gezien binnen de eerste week van uw cyclus. Dit is niet een steroïde die u zult weken wachten om resultaten te zien van, zelfs in injecteerbare vorm.

Effecten van Winstrol (Winstrol voordelen)

Winstrol wordt geleverd met een aantal belangrijke en extreme voordelen die een scala aan gebruikers, maar vooral degenen die willen een aanzienlijke impuls aan atletische prestaties, en degenen die streven naar snelle lichaamsbouw verbetering zal passen.

Verhoogde kracht, snelheid en sterkte

Deze eigenschappen zijn wat Winstrol zo gewaardeerd heeft door professionele atleten. Dit is aantoonbaar het gebied waar Winstrol in uitblinkt – prestatieverbetering. Zelfs bij gebruik voor het primaire doel van cutting, zul je waarschijnlijk een groter behoud van kracht opmerken, waarbij mensen vaak een verlies van kracht opmerken bij een serieus cutting dieet.

Winstrol is ideaal voor het winnen van kracht en sterkte, omdat het dit doet zonder aanzienlijke massa aan het lichaam toe te voegen. Dit vermindert de ongewenste aandacht die je anders zou kunnen krijgen bij het gebruik van een steroïde, aangezien Winstrol voor mannen zeker niet veel massa zal toevoegen.

Vetverlies

Winstrol wordt vaak gebruikt in cutting fases. Het is vetverbranding vermogen wordt algemeen beschouwd als gelijk of iets beter dan Anavar, en het heeft hetzelfde voordeel dat het niet een aromatizing steroïde. Dus als je meer en meer mager op Winstrol, zal er geen waterretentie te maken met (althans niet van dit steroïde, maar u zult waarschijnlijk ook met behulp van andere verbindingen die aromatize zou kunnen).

Lichaamssamenstelling

Vetverlies leidt tot meer tonus, definitie en hardheid. Winstrol gebruikers zullen snel merken de drogende effecten die zullen leiden tot nog meer verbeterde spierdefinitie en vasculariteit.

Spierbehoud

Als je op een cut-dieet zit, is het behoud van je bestaande spieren van cruciaal belang als je vet probeert te verbranden. Winstrol is zeker niet het beste steroïde voor het behoud van magere spieren, maar het biedt wel enig anabool voordeel in dit opzicht.

De meeste mensen die Winstrol gebruiken terwijl ze aan het snijden zijn, zullen waarschijnlijk een ander steroïde willen toevoegen om de vetvrije massa beter te kunnen behouden dan wat Winstrol kan bieden. Winstrol bevordert stikstof retentie en verhoogde eiwitsynthese, maar niet tot het punt waar het zal merkbaar bevorderen mager winsten – ondanks zijn hoge anabole rating.

Gezondheid van het bot

Winstrol is medisch bekend om zijn voordelen voor de gezondheid en sterkte van de botten. Potentieel kan Winstrol ook zorgen voor enige sterkte verbeteringen aan de pezen, hoewel veel gebruikers gewrichts- en ligamentpijn rapporteren, dus de effecten lijken hier individualistisch te zijn en de volledige impact (positief of negatief) op ligamenten en gewrichten is niet volledig begrepen.

Winstrol kuur en Stacks

Het bepalen van een geschikte Winstrol gebaseerde kuur voor u omvat niet alleen de dosering. Het zal rekening houden met meerdere factoren: ja, dosis is belangrijk, maar zo is de lengte van de cyclus (en we zijn vrij beperkt op dat gebied met Winstrol), alle andere verbindingen die u wilt stapelen met, wat uw doelen zijn, en wat uw vorige steroïde gebruik ervaring is.

Beginner Winstrol Cyclus

Winstrol is niet de meest aanbevolen steroïde voor een nieuwe gebruiker vanwege de mogelijke ernstige bijwerkingen. Maar als je je hart hebt ingesteld op het, kunt u het een keer te gaan op lage doses en evalueren hoe je lichaam reageert. Je zou dan kunnen overwegen de dosis langzaam te verhogen als je Winstrol goed verdraagt. Een korte cyclus van 6 weken kan een uitstekende introductie tot Winstrol zijn:

 • Weken 1-6: Winstrol 10mg per dag (verhogen tot 20mg in week 2-3 als het goed verdragen wordt)
 • Weken 1-6: Testosteron 100mg per week (om adequate testosteron niveaus te handhaven)

Tussenliggende Winstrol cyclus

Een tussenliggende cyclus zal normaal een extra steroïde toevoegen. We kunnen iets als Anadrol of Trenbolon gebruiken bij matige doses om echt te stimuleren resultaten.

6 weken Winstrol en Anadrol kuur:

 • Winstrol 25mg per dag
 • Anadrol 50-75mg per dag

Hoewel Anadrol vochtretentie veroorzaakt, is deze stack uitstekend als een pre-competitie combinatie omdat de resultaten vol, droog en geript zullen zijn met toegevoegde massa. De sleutel tot het verminderen van vochtretentie Anadrol’s zodat u nog steeds een zeer droge blik op deze stack bereiken kunt is om te houden uw natriumconsumptie zeer laag tijdens de cyclus.

Geavanceerde Winstrol Cyclus

Een ernstig geavanceerde Winstrol cyclus voegt in Trenbolone – een van de moeilijkste steroïden te gebruiken en alleen geschikt voor de meest ervaren gebruikers. Deze twee krachtige steroïden gecombineerd samen kunnen aanzienlijke risico’s opleveren als je niet weet wat je aan het doen bent.

Deze steroïden zullen snelle resultaten opleveren die een zeer snelle lichaamstransformatie teweeg kunnen brengen in een korte en scherpe cyclus van 6 weken.

 • Winstrol: 20-25mg per dag
 • Trenbolon: 150-200mg per week

Dit kan een bulking of snijden stack, maar de meeste zal het gebruiken om bulk up EN het bereiken van een zeer droge look als lichaamsvet afneemt. Het grote voordeel van het gebruik van Tren in een bulking type stack als deze, in plaats van testosteron, is dat je te maken krijgt met veel minder water gewicht.

Stapelen van Winstrol

Hoewel vrouwen kunnen en Winstrol gebruiken op zijn eigen in een cyclus, zou het vrijwel ongehoord van (en niet aanbevolen) voor mannen om hetzelfde te doen. Op zijn minst, mannelijke Winstrol gebruikers moeten doen stapelen Winstrol met een vorm van testosteron bij de minimale dosering op te treden als een testosteron vervanging tijdens de cyclus, te bestrijden Winstrol de onderdrukkende effecten. In dit geval heeft de testosteron niet de mogelijkheid om merkbaar anabole effecten te produceren.

Wanneer we praten over stapelen Winstrol, is het de bedoeling om andere steroïden of verbindingen te gebruiken in doses die extra voordelen opleveren, of samengestelde op die worden geleverd door Winstrol. Maar het is niet goed om zomaar wat willekeurige steroïden op elkaar te stapelen – je hebt een plan nodig. Dit omvat het beslissen wat te stapelen Winstrol met, de dosis van elke verbinding, waar te plaatsen elk in de cyclus, en hoe lang uw cyclus zal zijn. Al deze beslissingen zullen worden gebaseerd op wat uw kerndoelen zijn.

Bulking Winstrol stapels

Winstrol is gewoon niet een effectieve bulking of massa winnen steroïde voor mannen, dus het is niet een die je zou willen gebruiken in een bulking stack. Voor vrouwen echter kan Winstrol de spiergroei bevorderen en het wordt vaak buiten het seizoen gebruikt. Een eenvoudige stack voor vrouwen is een combinatie van Winstrol en Primobolan Depot:

 • Week 1-3 Primobolan Depot 100mg per week (verdeeld over twee doses die twee keer per week worden ingenomen)
 • Week 3-8 Winstrol 10mg per dag

Snijden Winstrol stacks

Versnipperen en snijden voor wedstrijden of gewoon persoonlijke interesse is het belangrijkste gebruik dat de mannelijke bodybuilder zal hebben voor het gebruik van Winstrol in een stack, en er zijn talloze opties voor het kiezen van wat te stapelen met. Als je vrij nieuw bent met steroïden en nog niet te hardcore wilt gaan, kan een zeer eenvoudige Winstrol-stapel zijn:

 • Winstrol 50mg dagelijks (Weken 7-12)
 • Equipoise 400mg wekelijks (Weken 1-8)
 • Testosteron 500mg wekelijks (Weken 1-12)

Deze stack plaatst Winstrol in de laatste weken alleen, waardoor de krachtige drogende effecten te schoppen in voorbereiding voor de wedstrijd.

Geavanceerde Winstrol stapels kunnen nemen in veel meer verbindingen zoals Equipoise en Trenbolone en zelfs HGH. Trenbolon wordt beschouwd als misschien wel de moeilijkste steroïde te hanteren, maar met grote voordelen, dus het is geschikt voor de meest ervaren gebruikers.

Een eenvoudige maar zeer effectieve geavanceerde Winstrol cutting stack zoals degene hieronder zal een zeer harde en mager lichaamsbouw te leveren zonder waterretentie, zoals het houdt testosteron bij een lage dosis om oestrogeen conversie te voorkomen:

 • Trenbolonacetaat: 50mg om de andere dag (totaal 200mg/week) gedurende week 1-10
 • Winstrol injecteerbaar: 400 mg per week, of Winstrol oraal 60 mg per dag gedurende de weken 1-8
 • Testosteron propionaat: 100mg per week gedurende week 1-10

Prestatie Winstrol stacks

Winstrol staat bekend om zijn prestatieverhogende voordelen, en daarom is het in het verleden gebruikt door enkele van de beste atleten op de planeet. In deze gevallen nemen atleten Winstrol niet om het fysieke uiterlijk te verbeteren – het gaat puur om het verkrijgen van de meeste kracht en snelheid. Om deze reden Winstrol zal vaak worden gebruikt op zijn eigen, en de cyclus zal meer gematigd dan die gericht zijn op lichaamsbouw verbetering. Een gebruikelijke prestaties dosis zal 25 mg tot 50 mg per dag van Winstrol.

Het wordt sterk aanbevolen dat exogeen testosteron worden gebruikt door mannen op deze cyclus ter bestrijding van de effecten van onderdrukking. Atleten zullen algemeen bezorgd over drug testen, en daarom de beste testosteron keuze is Testosteron suspensie op 50 mg per dag, omdat deze vorm van testosteron heeft een opsporingstijd van slechts drie dagen. Alle atleten moeten zich bewust zijn van de test detectietijden voor alle gebruikte steroïden. In het geval van Winstrol, is het een drie weken opsporingstijd voor de orale vorm.

Winstrol doseringen en toediening

Bij het kijken naar Winstrol doseringen moet u beslissen of je gaat met de orale of injecteerbare vorm. Het is zeker niet aan te raden om beide te gebruiken of om ze te mengen. Kies een, en dan verfijn uw dosering en toediening aan uw individuele reactie op de steroïde aan te passen en om de effecten op de specifieke Winstrol resultaten die u wilt bereiken.

Medische Winstrol Dosering

De oorspronkelijke dosering bereik van orale Winstrol wanneer medisch gebruikt was zeer laag op ongeveer 6 mg per dag. Patiënten werden over het algemeen geadviseerd om de dosis te splitsen in drie elke dag met de periode van gebruik zelden meer dan 8 weken. Voorschrift doses voor injecteerbare Winstrol zijn meestal toegediend slechts een keer per twee tot drie weken op 50 mg per injectie.

Bodybuilding Winstrol Dosering

Beginner bodybuilders met behulp van Winstrol kan beginnen bij een lage dosis van slechts 50 mg geïnjecteerd om de twee dagen, of 200 mg per week. In de meeste gevallen zelfs een beginner gaat worden stapelen Winstrol met een andere anabole steroïde en dit kan invloed hebben op uw dosering. Je zal nog steeds moeten stapelen Winstrol met testosteron, zelfs op slechts een lage hormoon vervangende dosis om te voorkomen dat lage testosteron symptomen.

Zelfverzekerde beginners en intermediaire gebruikers kunnen vaak comfortabel gebruik 400 mg per week van injecteerbare Winstrol. Je zou dan kunnen denken dat gevorderde gebruikers de Winstrol dosis natuurlijk zal verhogen, maar dit is zelden het geval. Ten eerste, Winstrol is bekend als een vrij pijnlijk steroïde te injecteren als gevolg van het feit dat water gebaseerd. Maar meer nog, is er weinig voordeel in het verhogen van Winstrol dosering in vergelijking met de mogelijke bijwerkingen, en in plaats daarvan de strategie voor geavanceerde gebruikers is om het te stapelen met meer krachtige steroïden in plaats van voortdurend verhogen van de dosis van Winstrol.

Als het gaat om orale Winstrol, is het nog steeds mogelijk om vast te houden aan 400 mg per week, maar houd rekening met het potentieel hogere risico van lever stress. Deze maximale dosis zou overeenkomen met 60 mg per dag, wat aanzienlijk boven de medische doses is. De meeste gebruikers die Winstrol willen gebruiken om vet te verliezen en te snijden, zullen de voorkeur geven aan een lagere dosis, ongeveer de helft van deze hoeveelheid (200mg per week).

Vrouwelijke Winstrol Dosering

De relatief milde androgene rating van Winstrol maakt het bruikbaar voor vrouwen bij lage doses en voor korte perioden van tijd. Vrouwen zullen merken dat 4 mg tot 6 mg per dag van orale Winstrol biedt uitstekende voordeel met minimale bijwerkingen risico’s. Sommige vrouwen zullen verhogen tot 10 mg, maar houd in gedachten dit drastisch verhoogt de kans op het ontwikkelen van mannelijke kenmerken.

En veel hoger, tot 20 mg per dag, is een zekerheid dat virilization een groot probleem zal worden. Het is niet alleen de dosering die telt, zoals hoe langer de cyclus gaat op, hoe meer kans dat virilizing bijwerkingen zal beginnen te ontwikkelen. Dus om deze reden een vrouwelijke moet vasthouden aan een Winstrol cyclus van tussen de 4 en 6 weken op de meest. Vrouwen zijn alleen aan te raden om de orale vorm van Winstrol als gevolg van de nog hoger risico van verhoogde virilization van injecties te gebruiken.

Juiste toediening en timing

Winstrol in zijn orale vorm heeft een zeer korte halfwaardetijd zoals je zou verwachten voor een orale steroïde, op ongeveer 9 uur. Vanwege dit is het over het algemeen meer ideaal om te splitsen uw orale dosis in een tweemaal daags toediening. De medische recept administratie is vaak drie keer per dag, maar dit wordt niet beschouwd als noodzakelijk voor bodybuilding en prestaties doeleinden.

Injecteerbare Winstrol wordt geleverd met een veel grotere halfwaardetijd dan mondelinge, maar nog steeds vrij een korte op 24 uur. Dit maakt het mogelijk om te injecteren elke dag, of om het te doen om de andere dag, afhankelijk van uw schema.

Winstrol risico’s en bijwerkingen

Zoals alle steroïden, zal Winstrol komen met zijn billijk aandeel van bijwerkingen en risico’s. Op de schaal van steroïde verbindingen, het is aan de onderkant van de bijwerking ernst in de meeste mensen, maar uw individuele reactie zal volledig uniek zijn, dus je moet altijd voorbereid zijn op elke mogelijke bijwerking.

Dit zijn de belangrijkste categorieën van mogelijke bijwerkingen te overwegen met Winstrol:

 • Androgeen: Winstrol wordt geleverd met slechts lage tot matige androgene bijwerkingen risico’s, en deze zullen zeer individueel afhankelijk (evenals verhoogd met dosering). Sommige jongens zullen geen androgene effecten helemaal niet ervaren, terwijl degenen die zijn bijzonder gevoelig zou kunnen zien problemen op dit gebied. Dit kan onder meer acne en mogelijke mannelijke kaalheid als je genetisch aanleg voor hen. Maar als je een sterkere androgene steroïde gestapeld met Winstrol gebruikt, is het waarschijnlijker dat een oorzaak van nadelige androgene effecten dan Winstrol is.
 • Oestrogene: U kunt verwachten geen oestrogene bijwerkingen helemaal van Winstrol bij elke dosis, want dit is een niet-aromatizing steroïde. Dit is wat maakt Winstrol zo’n uitstekende snijden en versnipperen steroïde, zoals het veroorzaakt geen waterretentie of opgeblazen gevoel, en je hoeft geen zorgen te maken over gyno ook niet.
 • Testosteron onderdrukking: Een van de ernstigere bijwerkingen van Winstrol is testosterononderdrukking, zelfs bij zeer lage doseringen. Het is bekend dat een steroïde aan de bovengrens van het bereik als het gaat om zijn onderdrukkende effecten. Het is onwaarschijnlijk dat een volledige stillegging van testosteron productie veroorzaken, maar het zal zeker leiden tot lage testosteron bij mannen dat is waarom het is essentieel om te gebruiken exogeen testosteron op een Winstrol kuur en uitvoeren van een nakuur na de kuur.
 • Lever toxiciteit: Winstrol mondelinge is bijzonder lever giftig, en het risico is er ook met de injecteerbare vorm te wijten aan het feit dat het is een van de zeer weinige steroïde injecties die een C17-aa type is. Ongeacht welke vorm van Winstrol u gebruikt, moet het risico voor de lever zeer ernstig worden genomen en dit is een van de belangrijkste redenen waarom we de cyclus lengte van dit steroïde beperken tot 8 weken maximum.
 • Cholesterol: Een ander ernstig gebied van zorg met Winstrol is het effect ervan op de cardiovasculaire gezondheid, specifiek cholesterol. Dit is potentieel het meest ernstige risico van het gebruik van Winstrol, zoals het wordt geleverd met sterke negatieve effecten op cholesterol door het verlagen van goede cholesterolniveaus en verhogen van slechte cholesterolniveaus. Het is bekend dat dit gebeurt bij lage doses, evenals het risico van cardiale hypertrofie (verdikking van de hartspier), wat mogelijk kan leiden tot hartfalen. Degenen met bestaande cholesterol of hart gezondheidsproblemen moeten sturen goed duidelijk van het gebruik van Winstrol op alle als het risico van complicaties is zeer hoog.
 • Gewrichtspijn: Sommige gebruikers klagen over gewrichtspijn bij het gebruik van Winstrol en er wordt gedacht dat dit te wijten is aan de krachtige uitdrogende effecten van Winstrol. Gebruikers kunnen gebruik maken van een gewrichtssupplement om de pijn te helpen verminderen, of de dosering verlagen als het ondraaglijk wordt, omdat pijnlijke en pijnlijke gewrichten een grote belemmering kunnen vormen voor het uitvoeren van goede trainingen, waardoor uw beweging en herstel worden belemmerd, en dus een negatieve invloed hebben op de resultaten.

Hoe hoger de dosis, hoe groter het risico op bijwerkingen. Met dat gezegd, Winstrol wordt over het algemeen goed verdragen en met een beetje inspanning, zul je waarschijnlijk niet veel moeite hebben om eventuele bijwerkingen onder controle te houden.

Hoe Winstrol kopen?

Net als alle anabole steroïden, Winstrol is illegaal om te kopen en gebruiken in de meeste landen, evenals in professionele sporten. Ondanks dit, als je weet waar of hoe te vinden steroïden vindt u Winstrol is een van de meer wijd beschikbare verbindingen en een die niet al te moeilijk te vinden. Het grootste probleem is dat Winstrol, vanwege zijn populariteit, maar al te vaak wordt nagemaakt.

Dit resulteert in lage kwaliteit en potentieel gevaarlijke producten – en is de reden waarom het van cruciaal belang is dat elke leverancier die je gebruikt zo veel mogelijk vertrouwd wordt. Het grootste risico van vervalsingen of namaak is bij het kopen van ondergrondse Winstrol. In plaats daarvan moeten we sourcing menselijke rang waar mogelijk en deze zijn beschikbaar in zowel orale en injecteerbare vormen van de meeste zwarte markt leveranciers. Stanozolol wordt vaak niet verkocht onder de merknaam Winstrol.

Er zijn nu vele merken, waaronder Azolol en Rexobol om er maar twee te noemen. Over het algemeen is dit een van de duurdere steroïden om te kopen, hoewel niet zo hoog als sommige anderen zoals Anavar. Het is mogelijk om een hoge kwaliteit Winstrol product zo lang als je je onderzoek doen met leveranciers en merken, zodat u weet precies wat je krijgt. De juridische risico’s van het kopen en gebruiken van Winstrol kan niet worden onderschat en moet worden gehouden in gedachten bij elke stap van de weg als u ervoor kiest om dit steroïde te verwerven.

Welke alternatieven zijn er?

Nu weet je precies wat Winstrol wel en niet kan doen, en wat de specifieke voordelen en potentiële risico’s zijn. De voordelen kunnen aanzienlijk zijn als je Winstrol voor het juiste doel gebruikt, maar het heeft ook een schaduwzijde als het gaat om de mogelijke bijwerkingen.

We kunnen voorbij kijken aan de mogelijke androgene effecten zoals acne en haaruitval, die nogal triviaal lijken in vergelijking met enkele van de zeer ernstige risico’s die we onder ogen zien bij het gebruik van Winstrol. De mogelijke effecten op cholesterol en gezondheid van het hart kan niet worden gekeken verleden – in de ergste gevallen kan dit een leven ruïneren steroïde en je gewoon nooit weet wat uw individuele reactie zal zijn.

Deze bijwerkingen en risico’s maken Winstrol een zeer riskante propositie zelfs voor ervaren steroïde gebruikers. Dus welke alternatieven moet je in plaats daarvan kijken naar? Verreweg het dichtstbijzijnde natuurlijke en legale alternatief voor Winstrol dat ik tot nu toe heb gevonden is Winsol.

Deze vrij verkrijgbare formule heeft alle voordelen van Winstrol: uitstekend om te snijden, kracht op te voeren, magere spieren te behouden en kracht en prestaties op te voeren. Dit alles zonder enige bijwerkingen. U leest dat goed: geen enkele bijwerking.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je cholesterol gevaarlijk hoog wordt, of dat je lever beschadigd raakt, of dat je testosteron wordt stilgelegd. U hoeft niet te doen een PCT met Winsol ofwel, dus zodra je klaar bent met een cyclus, dat is het. Winsol is ontwikkeld vanaf de grond tot Stanozolol nabootsen, en u kunt het gebruiken of u nu vrouw of man met resultaten gezien in minder dan 30 dagen bent.

Het duurt misschien een klein beetje langer dan Winstrol om u merkbare resultaten te geven, maar wanneer het kicks in kunt u verwachten zeer vergelijkbaar niveau van droogte en definitie, explosieve kracht, kracht en uithoudingsvermogen, en een harde, gedefinieerde lichaamsbouw. Als je besluit om Winsol te proberen raad ik je aan om het hier te kopen.

Winstrol FAQs

Hoe lang duurt het om resultaten van Winstrol te zien?

Ergens vanaf de eerste paar dagen, tot een paar weken, is het tijdsbestek dat de meeste gebruikers zullen beginnen met het merken van de effecten van Winstrol. Dit zal vaak eerst te zien zijn als merkbare uitdrogende effecten als Winstrol verwijdert water en krijgt u op het pad naar het bereiken van een mooie mager, droog, hard en gedefinieerd lichaamsbouw. Gebruikers zullen normaal gesproken binnen de eerste week of zo ook een grote verbetering van de pompen opmerken. Orale Winstrol begint sneller werken dan injecteerbare, maar ze zijn beide beschouwd als snelwerkende steroïde. Welke vorm je ook neemt, u zult bereiken dezelfde resultaten tegen het einde van de cyclus.

Hoeveel Winstrol moet ik nemen een dag?

Winstrol kan worden genomen op overal van 10 mg per dag tot 60 mg per dag, in een van beide de mondelinge of injecteerbare vormen. Het is sterk afgeraden voor nieuwe gebruikers om de hogere doses te gebruiken om te beginnen met, totdat u de potentiële bijwerkingen van Winstrol op de lagere doses kunt meten. Vrouwen moeten zeer lage doses te beginnen met 2,5 mg per dag en nooit meer dan 15 mg of 20 mg per dag. Mannen zullen vaak 25mg tot 50mg per dag gebruiken en uitstekende resultaten zien.

Is Winstrol legaal?

Winstrol is een verboden stof en is niet legaal om te kopen of te gebruiken. Hoewel het ooit medisch werd gebruikt in Nederland, is het nu meestal stopgezet en niet meer voorgeschreven in alle, maar een paar landen. Stanozolol wordt nu gemaakt onder een flink aantal verschillende merknamen en het is niet bijzonder moeilijk om farmaceutische kwaliteit producten te kopen; maar het is volledig illegaal om te bestellen en hebben deze steroïden verscheept naar u, en u geconfronteerd met ernstige juridische gevolgen als betrapt.

Kan ik Winstrol alleen gebruiken?

Terwijl vrouwen vaak Winstrol op zijn eigen zal gebruiken, moeten mannen altijd op zijn minst een vorm van testosteron stapelen bij lage doses van ten minste 100 mg per week met Winstrol om te vechten tegen de onderdrukking van natuurlijke testosteron

Wat stapelt u met Winstrol?

Winstrol wordt regelmatig gestapeld met vele andere steroïden, afhankelijk van je specifieke doelen. Vrouwen stapelen het vaak met Primobolan, terwijl mannen een hele reeks andere verbindingen zullen gebruiken, van gewone testosteron, tot Trenbolone en Anadrol om er maar een paar te noemen. Aangezien Winstrol niet oestrogene bijwerkingen veroorzaakt, zullen sommige jongens streven naar het gebruik van andere verbindingen die ook niet aromatize.

Wat zijn de bijwerkingen van het nemen van Stanozolol?

Winstrol komt met vele bijwerking risico’s variërend van mild tot zeer ernstig. In het slechtste geval zijn ernstige negatieve effecten op het cholesterol een bekend effect van Winstrol. Bovendien zal het heel ernstig onderdrukken natuurlijke testosteron, en wordt geleverd met een bovengemiddelde risico van lever toxiciteit in zowel de orale en injectie vormen.

Is Winstrol goed voor bulking?

Winstrol wordt niet beschouwd als een bulking steroïde. Het zal niet bijdragen tot een significante mager winsten voor mannelijke gebruikers, maar vrouwen zullen vinden dat is kan vrij aanzienlijke vetvrije massa toe te voegen bij lage doses. Winstrol is veel meer een prestatieverbetering steroïde voor atleten, en ook zeer nuttig voor snijden en wedstrijd prep.

Mijn conclusie en aanbeveling

Er is geen argument dat Winstrol is een zeer effectieve steroïde en wanneer het wordt gebruikt voor de juiste doelen, het werkt verbazingwekkend goed. De voordelen zijn zeer bekend en onbetwistbaar:

 • Ongelooflijke kracht, sterkte en snelheid
 • Spierbehoud bij een cut-dieet
 • Droge, harde, vasculaire en gedefinieerde lichaamsbouw dankzij geen aromatisering

De nadelen van Winstrol variëren van vervelend tot zeer ernstig:

 • Mogelijk uitgebreide haaruitval bij mannen met een genetische aanleg
 • Pijnlijke en pijnlijke gewrichten
 • Testosteron onderdrukking
 • Ernstige risico’s voor cholesterol en lever gezondheid
 • Sterke virilization bij vrouwen bij alles wat boven lage doses

Ondanks de aantrekkelijke voordelen, op het einde is dit nog steeds een steroïde en je gewoon niet kunt negeren het feit dat Winstrol wordt geleverd met een aantal vrij ernstige risico’s voor uw gezondheid. Iedereen die al problemen heeft met zijn cholesterol mag Winstrol helemaal niet aanraken, en het is een feit dat veel jonge mensen misschien niet eens weten dat ze cholesterolproblemen hebben.

Daarnaast moeten de effecten van Winstrol op de lever door iedereen serieus worden genomen en het is bekend dat veel mannen aanzienlijke kaalheid hebben opgelopen – soms als ernstig genoeg beschouwd dat sommige mannen Winstrol alleen al om deze reden volledig zullen vermijden.

In ieder geval zijn de risico’s van het gebruik van Winstrol gewoon te hoog naar mijn zin. Daarom ben ik overgestapt op Winsol – het beste natuurlijke, legale alternatief voor Winstrol dat ZEER vergelijkbare resultaten kan opleveren, maar met NUL bijwerkingen. De balans van voor en nadelen is zo sterk in het voordeel van Winsol dat ik me niet kan voorstellen om terug te gaan naar Winstrol en mijn gezondheid ooit nog op het spel te zetten.

winsol

Winstrol kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Winstrol online te kopen. Scherpe geprijsd, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}