YK-11

door Thijs // 12 juli, 2022  

Als je bekend bent met SARM’s zou je kunnen denken dat YK-11 gewoon de zoveelste SARM is die nuttig is voor bodybuilders. In feite is YK-11 een beetje anders in de manier waarop het werkt en als het aankomt op potentiële resultaten (en laten we eerlijk zijn, dat is waar we echt in geïnteresseerd zijn), kan YK-11 in de buurt van of zelfs aan de top van de stapel van SARM’s voor spiergroei worden geplaatst.

Sommigen noemen het zelfs de krachtigste SARM en hoewel dat onmogelijk te bewijzen is, bestaat er geen twijfel over dat YK-11 zeer effectief is en daarom een topoverweging zou moeten zijn als u op zoek bent naar SARM’s of een nieuwe samenstelling wilt proberen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van SARMs.

In deze gids, zult u leren:

Wat is YK-11?

YK-11 is een steroïde SARM en werkt dus een beetje anders dan veel andere populaire SARM’s. Het is een gedeeltelijke agonist van de androgeenreceptor en wordt vaak beschreven als een hybride tussen een steroïde en een SARM.

YK-11 is zeer veel een onderzoek SARM en terwijl sommige andere verbindingen in de richting van menselijke studies en proeven zijn gegaan, is het onderzoek naar YK-11 gestagneerd in zijn kinderschoenen met geen wetenschappelijke validatie van wat het kan en niet kan doen, en geen hard bewijs van potentiële korte termijn bijwerkingen of lange termijn gezondheidseffecten. Dit betekent dat anekdotisch bewijs van gebruikers van YK-11 en hun persoonlijke ervaringen de belangrijkste vorm van informatie is over deze verbinding.

Dit geeft ons een goed idee van waar YK11 toe in staat is, maar het moet altijd in gedachten worden gehouden dat u persoonlijk effecten zou kunnen ervaren – hetzij goed of slecht – die niet zijn gedeeld door andere gebruikers en dit is een van de risico’s die komt met het gebruik van een onderzoek compound zoals YK-11.

Wat we wel weten is dat YK11 geweldig is voor het maken van massa winsten, kan helpen bij vetverlies, en helpt bij het vormen van de lichaamsbouw zonder vochtretentie. Om deze redenen is het aantrekkelijk voor zowel bulking als cutting doelen, terwijl het ook een verbinding is die vrouwen kunnen gebruiken.

Voordelen YK-11

Spiergroei, vetverlies en een betere gezondheid van de botten zijn de belangrijkste gewenste voordelen van SARMs voor prestatieverhogend gebruik.

Er zijn veel voordelen voor bodybuilders met YK-11 en in alle kritieke gebieden waarop u zich wilt concentreren. Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten van YK11:

  • Krijg magere spieren – YK11 zal de productie van spiercellen stimuleren en leiden tot spiertoename die goed is als elke die je zult krijgen met een SARM; en zelfs potentieel zo veel als je kunt krijgen met sommige steroïden als je de fysieke arbeid erin steekt. Overweeg dat velen hebben opgedaan ten minste 10 pond van kwaliteit spieren op een 8 weekse cyclus van YK-11 en je begint te zien de kracht van deze SARM.
  • Vergroot de botsterkte – We weten dat SARM’s zich binden aan androgeenreceptoren in de botten en dit kan een verbetering van de botmineraaldichtheid stimuleren die uiteindelijk de sterkte en gezondheid van de botten verbetert. Sterke en gezonde botten bieden de structuur om je zwaarder te laten tillen en om je toegenomen spiergroei te ondersteunen.
  • Vetverlies – Er zijn andere SARM’s die beter in staat zijn om vet te verliezen dan YK11, maar er bestaat geen twijfel over dat deze SARM ook de vetverbranding zal stimuleren, vooral omdat u vetvrije spieren opbouwt, waardoor uw stofwisseling natuurlijk efficiënter zal worden. Meer spieren staat gelijk aan een snellere vetverbranding, en het betekent ook dat het metabolisme blijft werken om vet te verbranden, zelfs terwijl u rust. Ook al draagt YK11 niet direct bij aan de vetverbranding door zijn werking, als u een caloriearm dieet volgt tijdens het cutten, en u traint hard en wint aan spiermassa, dan zult u ongetwijfeld een goede hoeveelheid vet verliezen tijdens het gebruik van deze SARM.

YK-11 zou de spiergroei bevorderen door de groei van een cruciaal spieropbouwend eiwit genaamd follistatine te verhogen, terwijl het ook heeft aangetoond de eiwitten te stimuleren die botten opbouwen, wat een van de eigenschappen is die we bij veel SARM’s zien en waarom ze serieus worden onderzocht om osteoporose te behandelen.

Deze effecten kunnen leiden tot een toename van de botdichtheid en de vetvrije spiermassa, wat zeer wenselijk is voor bodybuilders en topsporters. Maar tot nu toe zijn alleen cellulaire en enkele dierstudies gedaan naar YK-11 en het voordeel voor mensen bij hogere doses is anekdotisch gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Het is niet ongewoon om te horen over winsten van tot 15 pond binnen een enkele cyclus van YK-11, terwijl vetreductie gedurende deze tijd ook aanzienlijk kan zijn. Dit kan YK-11 niet alleen nuttig maken voor bulking up, maar ook voor cutting fasen. Als het dieet het ondersteunt, kan YK-11 helpen niet alleen spierweefsel te behouden tijdens het cutten, maar ook de groei ervan te stimuleren.

YK-11 Dosering

YK-11 is volledig in staat om zeer indrukwekkende resultaten te leveren bij lage doseringen, dus als u net begint, hoeft u zich geen zorgen te maken dat een lage dosering u niet zal geven wat u wilt: omdat zelfs slechts 5 mg per dag u een aantal mooie spierwinsten zal opleveren, zelfs met een korte cyclus van slechts 4 weken, hoewel u dit idealiter zult verlengen tot 8 weken.

Zodra u zich zeker voelt in het gebruik van deze SARM en in staat bent om eventuele bijwerkingen die zich ontwikkelen onder controle te houden, is een dosis van 10mg haalbaar, terwijl tot 15mg kan worden overwogen voor meer gevorderde gebruikers. Niemand zou boven de 15mg moeten gaan vanwege het verhoogde risico op bijwerkingen. De meeste mannelijke gebruikers zullen vinden dat 10mg per dag meer dan voldoende is.

Vrouwen kunnen YK11 in lage doses gebruiken, beginnend bij slechts 0,5 mg per dag met een maximum van 2 mg.

YK-11 heeft een korte halfwaardetijd (hoewel zelfs de exacte halfwaardetijd nog moet worden bevestigd door studies), dus het is raadzaam om uw dosis op te splitsen in een tweemaal daagse toediening, zodat u in staat bent om het meest optimale niveau van de verbinding in de bloedbaan te behouden.

YK11 heeft een goede biologische beschikbaarheid wanneer het oraal wordt ingenomen en dit is hoe de meeste mensen zullen kiezen om het te nemen, maar sommigen zullen ervoor kiezen om de verbinding te injecteren, maar dit wordt beschouwd als een geavanceerde strategie en niet aanbevolen voor degenen die geen ervaring hebben met injecteren.

YK-11 kuur schema

YK11 only kuur

Dit is een SARM dat is meer dan krachtig genoeg om te gebruiken op zijn eigen met uitstekende resultaten, en dat is wat veel mensen doen. De kortste en scherpste introductiecyclus is om slechts 5 mg per dag te nemen over een cyclus van 4 tot 6 weken.

Nieuwe gebruikers van YK11 kunnen deze korte cyclus gebruiken om de resultaten te evalueren, en je zult resultaten zien binnen dat korte tijdsbestek terwijl de testosteron onderdrukking tot een minimum wordt beperkt. Zodra u zich zekerder voelt, kunt u overwegen de dosering te verhogen tot 10 mg of zelfs 15 mg per dag voor een cyclus van 8 weken. Merk op dat een dosis hoger dan 15 mg niet wordt aanbevolen.

YK11 bulking kuur

YK11 zal je serieus bulken als het op zichzelf wordt gebruikt, maar als je dingen naar een ander niveau wilt tillen, zijn er enkele andere SARM’s en vergelijkbare verbindingen waarmee je het kunt stapelen. Een van de gemeenschappelijke te gebruiken met YK-11 is LGD-4033 (Ligandrol). Zeer geavanceerde gebruikers kunnen zelfs een derde samenstelling toevoegen, waarbij Testolone (RAD-140) en Ostarine (MK-2866) populair zijn. Maar de combinatie van YK11 en RAD-140 is misschien wel de krachtigste om aan te sterken.

Deze nadruk op het opvoeren van de kracht is belangrijk omdat deze extra kracht je trainingen krachtiger zal maken en je veel sneller bulkingresultaten zal opleveren. Gains zal ook mooi en droog zonder problemen van het vasthouden van water. Doseringen in deze 8 weken cyclus kan worden ingesteld op 10 mg per dag voor YK11 en 15 mg per dag van RAD-140. Deze doses geven u merkbare kracht voordelen binnen slechts de eerste week.

YK11 cutting kuur

S4 (Andarine) en Cardarine zijn twee verbindingen die zorgen voor een uitzonderlijke snijden cyclus wanneer gestapeld met YK11. Als u slechts één verbinding kiest om met YK-11 te stapelen, wat de beste strategie is om mee te beginnen, overweeg dan Cardarine. Hoewel het niet strikt een SARM is, is het zeer effectief voor het stimuleren van vetverbranding en is het een populaire cutstof op zichzelf.

Bij lage doses is Cardarine effectief en verhoogt het het uithoudingsvermogen, wat je workouts zal voortstuwen voor een snellere vetverbranding. 10mg Cardarine per dag in combinatie met slechts 5mg YK-11 per dag zal spierbehoud bevorderen, wat mogelijke spiertoename en belangrijk, vetverlies en verharding van de lichaamsbouw zonder waterretentie of gyno.

YK-11 nakuur

Moet u post-cyclus therapie doen na het gebruik van YK11? Ja, het is altijd ideaal om uw PCT klaar te hebben staan. Je kunt enige onderdrukking van testosteron verwachten met deze SARM, variërend van mild tot matig, afhankelijk van je dosis.

Als u eerder steroïden heeft gebruikt dan kunt u verwachten dat YK-11 geen testosteron crash of volledige onderdrukking veroorzaakt, maar u moet niet in het gebruik van YK11 gaan denken dat het geen effect op testosteron zal hebben; vrijwel alle SARM’s onderdrukken tot op zekere hoogte.

Als je YK11 stapelt met een of meer andere verbindingen kun je meer onderdrukking verwachten; maar ook dit hangt af van doses en cycluslengtes.

Standaard PCT-protocollen kunnen worden gevolgd met de lengte van PCT onwaarschijnlijk zo lang als je zou voltooien na steroïden. Een minimum van 4 weken wordt nog steeds aanbevolen. De meest gebruikte PCT-geneesmiddelen zullen zeer effectief zijn na een YK11-cyclus, met die zijn Clomid en Nolvadex. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat je PCT verder zou moeten nemen door HCG te gebruiken, wat gebruikelijk is na steroïden.

Tekenen van verlaagde testosteron zijn gebrek aan energie, verlies van spieren, vet winst, lage libido en algemene gevoelens van onwel zijn. Het is het beste om niet te wachten tot deze tekenen zich voordoen en in plaats daarvan proactief te zijn in het op gang brengen van PCT na uw YK-11 cyclus.

YK-11 vs. Andere SARMs vs. Steroïden

YK-11 is anders dan veel van de andere SARMs waar we bekend mee zijn omdat het een steroïde SARM is. Niet-steroïdale SARM’s zijn een relatief nieuwe ontwikkeling, maar de eerste steroïdale SARM’s werden al ver terug in de jaren 1940 ontwikkeld. Als steroïdale SARM werd YK11 ontwikkeld door DHT (dihydrotestosteron), een androgeen hormoon, te modificeren.

Dus hoewel het meer lijkt op steroïden dan andere SARM’s en u een aantal soortgelijke resultaten geeft als steroïden, hoewel zelden zo extreem als het gaat om spiertoename, moet YK-11 niet verward worden als een steroïde. Het geeft u een aantal steroïde voordelen zonder de meest ernstige nadelen en bijwerkingen.

Vergeleken met andere SARM’s, komt YK-11 wel met zijn aandeel van bijwerkingen die niet altijd duidelijk zijn met andere SARM’s. Vele andere zullen bijvoorbeeld niet de potentiële haaruitval veroorzaken die YK-11 kan veroorzaken. Nogmaals, dit is te wijten aan deze SARM’s wijziging van DHT die niet een probleem met niet-steroïdale SARM’s is.

Al met al, YK-11 is ongeveer zo dicht als je kunt krijgen aan een steroïde cyclus zonder dat het een, zodat het zit in het midden van anabole steroïden en de meeste andere SARM’s gebruikt voor prestatieverbetering.

YK-11 resultaten

Er zijn verschillende factoren die gaan bijdragen aan uw resultaten met YK11: uw dosering, de lengte van uw cyclus, alle andere verbindingen die u zou kunnen stapelen met, uw dieet, uw trainingen, en uw huidige lichaamsbouw en fitness niveau. Dat zijn een heleboel variabelen om rekening mee te houden, maar dit is een SARM die waarschijnlijk het meest in de smaak zal vallen bij mannen die al veel aan bodybuilding doen en dus een goed idee hebben van het werk dat in de sportschool en in het dieet moet worden verricht om resultaten te bereiken.

Met dit in gedachten kunt u verwachten dat u zelfs op de laagste doses van YK11 en korte cycli uitstekende winsten zult zien, dus degenen die net beginnen kunnen zich nog steeds verheugen op geweldige resultaten, zoals het verkrijgen van maximaal 5 pond kwaliteitsspieren en het verliezen van een percentage of twee van lichaamsvet tijdens een cyclus van slechts vier weken waarbij u slechts 5 mg per dag neemt.

Als u wilt om dingen verder te nemen dan kun je mogelijk overeenkomen met een aantal van de grotere winsten mensen maken op langere cycli van 8 weken op 10-15 mg per dag, in de realisatie van maximaal 15 pond van solide spier opgedaan. Dit is recht in anabole steroïde territorium en laat ons zien hoe krachtig de YK-11 SARM is, aangezien resultaten zoals deze moeilijk te behalen zijn met de meerderheid van andere SARM’s.

Gebruikers van YK11 merken vaak op dat het snel begint te werken, met sommige mensen die winst opmerken in slechts een week. Voor de meeste gebruikers zult u op zoek zijn naar uw resultaten te evalueren over de gehele cyclus met een realistische verwachting dat hoge kwaliteit en duurzame winsten gaan belonen degenen die stok met YK-11 en een kwaliteit workout regime voor een volledige cyclus van 6 of 8 weken.

Naast de massa winsten, door de helft punt in een cyclus moet u worden merken verlies van vet en een steeds gedefinieerde lichaamsbouw. Als snijden is uw doel zult u op een calorie-tekort dieet en uw vet verlies zal meer substantiële. De lichaamsbouw zal ook hard en droog zijn omdat deze verbinding geen vochtretentie veroorzaakt.

YK-11 Bijwerkingen

Velen denken graag dat SARM’s vrij zijn van bijwerkingen, maar dit is zelden het geval. YK11 komt zeker met minder bijwerkingen in vergelijking met anabole steroïden, maar er zullen nog steeds dingen zijn om voor uit te kijken.

Het belangrijkste is het feit dat deze SARM tot nu toe geen onderzoek of studies heeft om nadelige effecten te bevestigen, dus wat we wel weten komt van degenen die YK-11 hebben gebruikt en hun eigen ervaringen hebben opgetekend en gedeeld.

Dit betekent dat er negatieve effecten kunnen zijn die u persoonlijk ervaart die nog niet algemeen bekend zijn; om deze reden is het altijd verstandig om met YK11 te beginnen in lage doses totdat u weet hoe het u als individu beïnvloedt.

Hier zijn de bekende mogelijke bijwerkingen van het gebruik van YK11:

Agressie

Dit zou wel eens de meest besproken bijwerking van deze SARM kunnen zijn en het doet denken aan de kwestie van “steroïdenwoede” waar steroïden berucht om zijn (hoewel niet altijd accuraat). Een mogelijke toename van agressieve neigingen kan het gevolg zijn van veranderingen in de hormoonhuishouding, die van invloed kunnen zijn op de stemming.

Sommige gebruikers merken op dat dit is meer merkbaar aan het begin van de cyclus wanneer dingen beginnen kicking in. Degenen die al gevoelig zijn voor slechte stemmingen of snel boos worden gaan op een hoger risico van het hebben van die persoonlijkheidstrek verergerd bij het gebruik van YK11, vooral bij hogere doses.

Om deze potentieel ernstige bijwerking, die niet alleen gevolgen kan hebben voor uzelf, maar ook voor andere mensen om u heen, te minimaliseren, verlaagt u uw YK-11 dosering tot een punt waar agressiebeheersing mogelijk wordt gemaakt. Voor veel YK11 gebruikers kan dit de meest zorgwekkende bijwerking worden in plaats van lichamelijke effecten.

Gewrichten

De volgende meest voorkomende bijwerking die wordt gemeld heeft betrekking op de ontwikkeling van pijn in de gewrichten. Het is niet precies bekend waarom dit gebeurt, maar mogelijk heeft het te maken met het effect van YK11 op de regulering van cortisol, dat een functie is van DHT zelf en een reden is waarom DHT-afgeleide steroïden zoals Winstrol ook bekend staan om het veroorzaken van gewrichtspijn.

De aard van de pijn kan variëren. Sommige gebruikers hebben opgemerkt een plotselinge aanvang van scherpe pijn in plaatsen zoals de knieën, terwijl anderen melden aanhoudende lage intensiteit pijn in verschillende gewrichten. Een andere verwante kwestie is pijn in de pezen, waar sommige gebruikers melding van hebben gemaakt. Uiteraard kunnen deze problemen het moeilijker maken om gewichten te heffen en om snel te herstellen. Nogmaals, speel met uw doseringen om deze bijwerking onder controle te krijgen als u gewrichts- of peespijn ziet ontstaan.

Haaruitval en acne

Er kunnen enkele milde androgene gerelateerde effecten zijn bij sommige gebruikers van YK11 en een daarvan is haaruitval; een bijwerking die bekend zal zijn bij gebruikers van steroïden. Acne is een ander androgeen effect dat sommige mensen kunnen ervaren, maar dit is meestal mild in vergelijking met de ernstige acne die soms kan optreden met steroïden.

Maar net als met steroïden, zullen deze effecten meestal alleen invloed hebben op mensen die genetisch voorbestemd zijn voor ofwel kaalheid of acne, en de meeste jongens zullen deze problemen niet zien opduiken, tenzij je zeer hoge doses van YK11 gebruikt (wat om tal van redenen niet aan te raden is).

Testosteron onderdrukking

YK11 zal waarschijnlijk ten minste een lichte onderdrukking van de normale testosteronfunctie veroorzaken. Bij hogere doses en langere cycli loop je een groter risico op een grotere onderdrukking. Het stapelen van YK11 met een of meer andere SARM’s of andere verbindingen is bijna zeker om de onderdrukking genoeg te verhogen dat het merkbaar zal worden, met name met problemen zoals vermoeidheid en mogelijk verlies van spieraanwinst en het verkrijgen van vet na uw cyclus.

Dit is een duidelijk teken van lage testosteron dus om te voorkomen dat deze negatieve gevolgen is het verstandig om PCT klaar om te gaan na uw YK11 cyclus; zowel vanuit een gezondheidsperspectief te en het behoud van de winsten die je hebt zo hard gewerkt voor.

Hoe zit het met de bijwerkingen die u misschien kent van anabole steroïden?

YK-11 heeft geen bewijs aangetoond dat het oestrogeenniveaus kan verhogen, en gebruikers melden dat er geen waterretentie is. Dus we kunnen verwachten geen oestrogeen gerelateerde bijwerkingen met deze verbinding. Dit betekent geen opgeblazen gevoel en geen gyno om mee om te gaan.

We weten dat androgene effecten een milde mogelijkheid zijn, maar niet in de meest extreme mate vergeleken met steroïden.

Dan is er nog de kwestie van levertoxiciteit. Er is gewoon niet genoeg bewijs dat YK-11 de lever kan beschadigen, maar er is zeker de mogelijkheid van lever stress optreden, vooral bij hogere doses met YK-11 is een verbinding die de meeste mensen oraal innemen.

Als u een reeds bestaande leveraandoening heeft is het verstandig om zeer voorzichtig te zijn met uw YK-11 doseringen. Lever ondersteunende supplementen kunnen enige bescherming bieden, maar als u vooral bezorgd bent over de impact op de lever kunnen bloedtesten worden uitgevoerd om eventuele veranderingen in de lever op te merken.

YK-11 FAQs

Is YK11 een steroïde?

YK11 is geen anabole steroïde, maar het is een steroïdale SARM, wat betekent dat het is gemaakt op basis van een steroïde hormoon – in dit geval is het DHT. Daardoor lijkt het meer op een echte steroïde dan de meeste moderne SARM’s die niet-steroïdaal zijn. Het verschil tussen deze SARM en echte steroïden is dat YK-11 nog steeds alleen selectief gericht is op androgeenreceptoren, voornamelijk in de botten en spieren.

Wat moet ik stapelen met YK-11?

YK-11 gaat u uitstekende resultaten geven wanneer het gebruikt wordt op zijn eigen. Voor veel gebruikers, zal dit genoeg zijn. Maar voor de meer zelfverzekerde en gevorderde gebruikers, kunt u overwegen om het te stapelen met andere verbindingen en YK-11 is compatibel voor het stapelen met andere SARM’s, maar het is niet een aanbevolen strategie voor beginners. Als je eenmaal begint met stapelen, wordt de dosering van YK11 meestal aanbevolen om bij de 5 mg per dag te blijven omdat je te maken krijgt met extra bijwerkingen van de andere SARM’s of verbindingen die je gebruikt. Je kunt YK-11 stapelen met bijna elke SARM, met enkele van de beste keuzes zijn RAD140, LGD-4033 en Andarine.

Is YK11 gevaarlijk?

Elke stof heeft het potentieel om gevaarlijk te zijn wanneer het wordt gebruikt buiten een medische setting en in hogere doses voor prestatieverbetering, en dit is nog meer het geval voor een verbinding als YK11 die op dit moment puur een onderzoekschemicalie is en waar nog helemaal geen studies naar zijn gedaan. Dit betekent dat u YK11 op eigen risico gebruikt en u er altijd van bewust bent dat u complicaties of negatieve effecten kunt ondervinden die onbekend of onverwacht zijn. Om het zo veilig mogelijk te spelen, moet u nooit de hoogste aanbevolen dosis van YK-11 overschrijden.

Heeft u PCT nodig na YK11?

YK11 kan enige onderdrukking van testosteron veroorzaken, maar het is onwaarschijnlijk dat het niveau hiervan in de buurt komt van dat van steroïden. De meeste jongens kunnen verwachten dat sommige daling van testosteron niveaus, zelfs bij de lagere dosis van 5 mg, en hoe langer uw cyclus hoe meer onderdrukking je zal ervaren en hoe groter de noodzaak voor PCT zal zijn. Alle gebruikers van YK11 moeten een PCT plan hebben en klaar zijn om het ten minste voor een korte tijd van drie of vier weken uit te voeren.

Waar wordt YK 11 voor gebruikt?

YK11 wordt gebruikt voor spieropbouw als hoofddoel door bodybuilders. Het heeft geen medische toepassingen en is slechts in de vroege stadia van onderzoek, dus er is nog veel over te leren. Het andere grote voordeel van YK11 is zijn vermogen om botsterkte te bevorderen door de minerale dichtheid te verhogen. Het zou ook kunnen helpen bij vetverlies, hoewel het niet primair wordt beschouwd als een vetverbrandende SARM.

Zal YK11 tevoorschijn komen bij een drugstest?

Alle SARM’s zijn verboden in wedstrijdsporten en veel atleten zijn door middel van drugstesten betrapt met SARM’s in hun lichaam, en YK11 is in dit opzicht niet anders. Er is niet genoeg bekend over YK11 om te weten hoe lang het in het systeem blijft en hoeveel er aanwezig moet zijn om op te duiken in drugstesten; dus als je een wedstrijdsporter bent die YK11 gebruikt dan is dit een risico dat overwogen moet worden.

Veroorzaakt YK11 haaruitval?

YK11 kan mogelijk wat haaruitval of kaalheid veroorzaken bij sommige mannen die al aanleg hebben voor deze aandoening. De androgene activiteit die haaruitval veroorzaakt is niet zo sterk in YK11 als in steroïden en niet iedereen zal deze bijwerking ervaren, maar het is zeker mogelijk en het risico wordt groter naarmate u uw YK-11 dosering verhoogt.

Verhoogt YK11 testosteron?

Hoewel YK-11 is gemaakt op basis van DHT, heeft het nog steeds geen invloed op hormonen op dezelfde manier als anabole steroïden doen. YK11 verhoogt niet het testosterongehalte om anabole activiteit te bevorderen, in plaats daarvan richt het zich op bepaalde androgene receptoren in de spieren en verhoogt de anabole activiteit in die specifieke gebieden.

Is YK11 een SARM?

Ja, YK11 is een SARM (selectieve androgeenreceptormodulator). Het is een ouder type SARM dat bekend staat als een steroïde SARM, terwijl de nieuwere SARM’s die tegenwoordig worden ontwikkeld meestal van het niet-steroïde type zijn. Ze werken allemaal nog steeds om alleen specifieke androgeenreceptoren in de spieren en botten aan te pakken, waardoor YK11 effectief is voor spiergroei en verbetering van de botsterkte.

Mijn conclusie en aanbeveling

YK-11 staat bekend als een zeer krachtige SARM, ook al is het vrij nieuw en zijn we nog in de leerfase om precies te weten wat het bodybuilders en atleten kan helpen bereiken, evenals de negatieve effecten op korte en langere termijn.

Tussen 2mg en 5mg per dag wordt beschouwd als de ideale mannelijke dosering van YK-11. Vrouwen zullen het best gediend zijn met een veel lagere dosering, soms zo laag als 0,5 mg per dag nog steeds uitstekende resultaten geven. Met de tijd en het evalueren van resultaten en bijwerkingen, zullen sommige vrouwen YK-11 verhogen tot 2mg per dag.

Als u ervoor kiest om YK-11 te proberen, koop dan altijd van een gerenommeerde bron, omdat lage kwaliteit en vervalsingen bestaan met deze verbinding, en het nemen van dergelijke producten is niet alleen schadelijk voor uw resultaten, maar nog belangrijker is een enorm gezondheidsrisico.

Verhoogde agressie is een probleem dat sommigen ervaren met YK-11 en nogmaals dit gaat doseringsafhankelijk zijn, evenals zeer individueel Als u normaal gevoelig bent voor woede of het hebben van een kort lontje, dan is YK-11 waarschijnlijk te triggeren dat en dit is moet in gedachten worden gehouden bij het formuleren van uw dosering.

We zien wel een aantal unieke bijwerkingen met deze SARM die niet vaak worden gezien met andere verbindingen, en sommige van deze zijn vergelijkbaar met wat anabole steroïden kunnen produceren in aanvulling op verhoogde agressie. Dit kan onverwachte haargroei omvatten plus verzwakking van de gewrichten, evenals het eerder genoemde risico van levertoxiciteit. Dit maakt YK-11 een van de meer potente SARM’s, niet alleen in zijn positieve effecten, maar ook in zijn negatieve.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}